Svårflörtade ;O)

Idag har jag varit iväg och köpt en ny transportbur, tyvärr hittade jag inte det vad jag sökte och eftersom jag var sent ute så fick jag ta det som fanns. Det var tydligen en beställningsvara, men jisses, så avanserad bur var jag inte ute efter utan en helt vanlig bur men dock lite större än dem som fanns.
Idag fick grabbarna Alwe & Asslan vara ute igen för nu är dem torra och fina, får bara skölja av tassarna på fredag kväll så dem inte är gröna när man ska visa upp dem för domarna :O)

Asslan är dessvärre sommarklädd ännu då han tappade sin päls ganska sent i år, så det känns inte så kul men vi får hoppas att det finns några till som inte klätt på sig ännu, trots att det börjar bli riktigt kallt ute i alla fall här i Halland.

En bild på Alwe och Asslan, som tillsynes verkar fortfarande lite sura på mig efter badet, eller kanske bara lite svårflörtade...?

Inför helgens utställning!

Igår tvättade jag Alwe och idag var det Asslans tur att hoppa ner i badkaret och bli blöt :O) Nu är det i alla fall gjort och jag är glad att det är över för denna gång, det är bara Alwes svans som behöver pudras ordentligt inför kommande utställning! Asslan har inte haft problem med fetsvans men vi får väl se hur det blir denna gång. Nässla behöver inte badas denna gång och det är jag glad över för min rygg hade nog inte fixat att bada tre katter.
Det var över 1 år sedan Asslan följde med på utställning sist så nu är det verkligen dags :O) Hittade en bild på Asslan när vi var nere i Malmö förra våren, så fin han är!

Asslan i Malmö april 08


Tuppen

Idag väckte jag tuppen, vaknade en bra stund innan klockradion gick igång... så nu är tuppen och jag kvitt ett tag för det är ju faktiskt han som ska väcka mig, eller?! Vi får väl se hur det går med det...?
Dagen började med att jag åkte till gymmet innan arbetsdagen och gick på steppen 40 min i styrka - strengt, sen passade jag på och sola några minuter i solariet och sedan var det bara att duscha som ett kvicksilver och fixa håret etc. Det gick  jag hann , men lite stressigt blev det....:O) :O)
Arbetsadagen gick väldigt fort då jag hade något roligt att se framemot - grilla ute i sol & värme!

Tusen tack till min Patrik!


Qarisma veckans modell!

Idag hann jag inte ta kort på Queenie och Quintus utan endast på Qarisma, men så fort jag jag har tid över så ska även de andra fotas.
Det brukar bli så under dem dagarna jag jobbar för jag kommer hem sent då jag passar på och tränar när jag ändå är på joobet. Idag avlsutade jag dagenpå gymmet med att springa i intervall 8,2 km sedan blev det lite styrka - ben, armar, mage.
Nu känner jag mig behagligt trött och kommer förhoppningsvis somna så fort jag lägger huvudet på kudden eller kudden i huvudet som jag först tänkte skriva :O)

Ha en trevlig helg!



Intervall

Arbetsdag, "jippiii" - tro ni mig? Ja faktist, det var trevlig att jobba igen ;O)

Men innan jag åkte iväg så blev det bad och trimning för lilla Tindra, hon är så duktig fast hon är bara 3 månader.
Sen efter arbetspasset blev det ett pass på gymmet, sprang 7 km intervall och var tvugen att sluta för jag fick skoskav... Så tråkigt men det kändes bra ändå. Imorgon blir det nog styrka + lite kondition, kan ju inte låta bli.

Nu ropar kudden på mig... Bifogar bara en bild på Tindra 3 månader


Sista dagen...

...efter en långledighet från jobbet, så idag ställer jag om mig mentalt för att börja jobba igen 3 hela dagar!!!
På morgonen blev det halvlång promenad med hundarna som alltid och sedan det "vanliga" fixa och greja här hemma och det konstiga är att det tar ju aldrig slut för hela tiden kommer det nya saker man ska göra.

Bestämde mig för att vila upp mig riktigt ordentligt så efter en sväng i vår lilla by hyrde jag en riktig rysare "The "Haunting" så nu är jag "skakis" -knappast men utvilad :O) :O)

Igår kväll blev det några timmar med Theresa i telefon och idag blev det Yvonne då hon hjälpte mig med ftp-prog, tusen tack Yvonne.

Det var allt för idag ;O)

allt möjligt

Vilken dag, solen sken hela dagen och det var så varmt sååå... Det känns inte som att vi är i mitten av september men tittar man i almanackan så är det helt solklart att det är faktist mitten av september om några dagar, hur som helst jag passar på och njuter av solen och värmen så länge det varar är ledig några dagar till så jag hoppas på mer sol & värme.

Lena S*Sjöjungfruns kom på fika och det blev mycket prat om bla katter, framtida avels planer, utställningar + mycket annat mellan himmel och jord! Tack Lena för en mycket trevlig eftermiddag det var roligt att du hade tid att ta dig ut till oss på "landet" :O)

Nu måste jag bara fixa så att jag kan uppdatera hemsidan själv. Yvonne har gett mig klara och tydliga instruktioner som jag nu ska tyda och förstå :O) Fniss ** Det löser sig :O)
Den som är super nyfiken på 10 veckors kattungebilder så kan höra av sig så mailar jag dem men som sagt inom kort kommer dem ut på hemsidan.

Ha det så bra så länge!




Ny hemsida!

Äntligen har våran hemsida fått ett helt nytt ansikte utåt, TUSEN TACK till Yvonne som jobbade med detta project med stort tålamod!
Det kanske fattas lite info på vissa sidor men det är på geee...
Har tagit nya 10 veckor bilder på kattungarna men just i skrivandets stund syns dem inte då jag hade uppdaterat på min gamla sida och Yvonne höll på med den nya :O)

Kattungarna mår bra och växer så det knakar. Olympia har också tagit på sig ansvaret över "dismå" hon tvättar och leker med dem, hon är en riktig kopia av Baby. Ja, just det, påtal om Baby så har vi nu bestämt oss för att  prova att ge henne p-spruta då hon trots att hon är kastrerad har löp beteende, hon vankar upp och ner och bär på saker i munnen och jamar HÖGT! Tiden är nu bokad men det blir första när Q-kullen ska besiktigas så vi får helt enkelt stå ut med detta ett tag till!

Hej så länge!


Välkommen till min nya blogg!