Nya bilder på Stardust

Idag fick Stardust sitta modell en stund och det gick väl hyfsat, han är så snabb på att vända blicken eller om det kanske är jag som trycker för sent på knappen - vad vet jag?! Hur som helst nu finns det nya bilder på honom och vi vägde också honom för att ha lite koll på den delen också och vågen stannade på 1188 g vilket är en bra vikt för en 8 veckors kattunge, tycker jag i alla fall. Alwe och Asslan har vi mycket ute nu när det varit så varmt. Tror nog att Alwe har lugnat ner sig lite i alla fall för han är mycket lugnare hela han på alla sätt och vis. Asslan fick lite pälsvård idag, men hans päls är det inga problem med, även om han är blå och dessutom silver. Inte heller är den fet, det lilla feta sitter på svansen och den blev behandlad. Ja, nu när jag har gjort mitt "arbete" så ska jag sätta mig i solen en stund och bara njuta av sol och värmen. Hej så länge ;-)

Glad Påsk!

Här har det hänt lite grejer... Vi beslutade oss för att kastrera Alwe då han varit mycket stressad de sista månaderna. Han fick para sig sista kvällen med Abracadabra så har det tagit sig så blir det kattungar runt den 22 juni. Vi hoppas på kattungar:-) Vi var även iväg på Royal Canins utbildning ang den åldrande katten + foder. Mycket intressant kväll i Halmstad. Alltid kul att träffa likasinnade människor. Nu blir det även utställning i juli månad så dit ska jag anmäla oss nästa vecka. Frågan är bara om Nässlas päls håller?! Hon har börjat fälla nu så jag känner mig lite tveksam till att anmäla henne men vi får se hur jag gör. Stardust ska i alla fall ställas ut så honom ska jag anmäla. Ja, det var allt för idag. Nu ska jag ut i solen igen ;) Ha en riktigt trevlig påsk!

Stardust något äldre än sist :-)

Hejsan svejsan! Har precis uppdaterat hemsidan med 5 och 6 veckors bilder. Visserligen så är Stardust idag exakt 7 veckor men dem bilderna kommer också under veckan ev redan idag. Stardust är nu så pass "stor" så han är överallt i huset med oss. Han bara smälter i som en i familjen. Han har sina favorit platser på klätterstället eller i Tindras iiglo. Stardust har lärt sig att äta mat och är jätte duktig på att gå på toaletten. Har faktist inte hitta mer än 1 "misstag" och det var när han var ca 5 veckor gammal. Han älskar att busa med katterna eller med pudeln Tindra :-) Det är jätte roligt att titta på dem när dem busar ihop. Han är en riktig hårding. Dammsugaren gillar han också även moppen när man ska torka golvet. Då är han en rikgit "plåga" fast det verkar inte bekomma honom det minsta att det tar dubbelt så lång tid för mig att städa när han är med och "hjälper till". Ha en fortsatt trevlig vecka och välkommen åter!!!