Måndag den 23 november

Regn, regn och åter regn - hopplöst! vill så gärna ta kort på Alwe, Asslan, Nässla och Olympia men det går inte för dem resurserna har jag inte som krävs för att klara ta kort utan blixt :-/  Nu får jag träning i tålamod och det kanske behövs, vad vet jag!?

Tog i alla fall en bild på Alwe när han låg och vilade på husses och mattes säng♥ Det kunde ju inte bli fel då han ändå blundade :O)  
Alwe är stor och mycket välpälsad, dessutom är han nog världens snällaste katt - fertilkatt ska jag väl tillägga för det är klart att det kan vara en viss skillnad på fertila och kastrerade hanar... Han låg i min famn igår som en liten bebis och bara spann och spann♥♥♥
Det var allt för idag jag hoppas fortfarande att det klarnar ute så jag kan ta lite kort men om inte så får det bli en annan dag!

Planer sidan är uppdaterad!

Ha en fortsatt bra dag!


Nov. 21, 2009

Vi har fått bekräftelsen att vi kommit med på Ädelkattens kattuställning den 13 december, jätte kul. Det blir årets sista uställning, kan bara inte riktigt förstå att året 2009 närmar sig mot slutet?! Men på något sätt så känns det alltid positivt när man har ett helt nytt år framför sig på nyårsafton, tankarna för mig i alla fall går först och främst till summering av det året som varit och sedan blir det planering av det nya året som jag i och för sig redan startat långt innan nyår :O) Löften brukar jag inte ge för jag gör som jag vill ändå :O) :O) :O)

Hos oss har det hänt väldigt mycket och jag vet att även nästa år kommer att vara ganska händelserikt år så jag planerar max 2 kullar. Först och främst med Nässla om allt går enligt planerna och sedan ev ska Olympia få sin första kull under den senare delen av 2010. Detta är nu bara vad jag planerar sen får tiden utvisa resultatet, spännande.

Asslan fyllde år den 18 nov så har är nu 3 år - en riktigt skötsam herre♥ Måste ta nya kort på Asslan och även på Alwe och Nässla för det var ett tag sedan sist.
Har även lovat lägga ut planerna på Nässla men jag väntar på foto på fästmannen så det kommer så fort jag fått ett...

Ha en trevlig helg!



Tindra 5 månader idag

Efter morgon promenaden så var det dags med lite pudel vård, men det blev bara Tindra idag, det räcker med en pudel åt gången kände jag för det tar på ryggen när man tvättar dem små liven. Efter badet blev det föning och borstning samt klippning av tassar, nos, hals och svans. Synd att det var så regnigt och mörkt ute annars hade jag tagit en bild på underverket. Får se hur vädret är imorgon istället...

Efter alla måsten här hemma så åkte vi iväg och julhandlade lite, agendan är ganska full bokad i december månad så det känns skönt att man tagit itu med en del i alla fall.

Har fått lite läges rapporter från Quintus som numera heter QuintusHaakon, allt är bara bra med honom -familjen stor trivs med "lill pojken" ;O) Även Qarisma har "hört av sig" och hela flocken fungerar jätte bra ihop och hon är lika kelig och go som när hon flyttade - trevligt ;O) Tusen tack till Inger och Lena som tar så bra hand om dem dismå.

Nu är det dags för att fixa lite mat till familjen så jag säger - hej så länge!



Allt mellan himmel och jord...

Nu var det länge sedan sist... Här har det inte hänt så mycket förutom att vi har firat Alwes 2 år dag för en vecka sedan och snart firar vi Asslan som fyller 3 år. Tiden, den går verkligen fort både på gott och o..
Vad firar vi mer då? - Jo farsdag, vilket innebär att det blir tårta idag samt en god middag som jag får fixa till, kul!
Efter lite letande på nätet så har jag enats med mig själv och det blir Fannys örtkyckling allt-i-ett - kommer dock att ändra lite i receptet och jag tror det blir kanon!
Men innan jag lagar maten blir det film-tajm och denna gång ska vi titta på Johan Falk, den serien är bara så braaa :O) :O) :O)

Jennies nya matte har hört av sig igen och allt är bara positivt och bra - Jennie stor trivs nu när hon äntligen får komma och gå som hon vill.

Igår blev det träningspass tidigt på morgonen innan jag skulle jobba, körde fettförbränning 55 min på steppen. Idag blir det uppehåll från allt som heter träning men imorgon är det dags igen :O) Det blir nog bara kondition för jag har sträckt min höra arm :O( Känner inte av den så mycket men det är bättre att ta det lite lungt för säkerhets skull.

Ha det gött!