R-kull

Nässla och Kokos fick 6 st underbara kattungar den 25 maj och alla 6 var pigga när dem föddes. Nässla drabbades dess värre av feber och blev akut dålig vilket resulterade till att vi fick åka till djursjukhuset med henne. Veterinären undersökte henne och konstaterade att hon hade en infektion och ordinerade antibiotika + att hon fick dropp innan vi åkte hem.
När vi kom hem var hon orolig och vi kände att något inte stämde! Sen började mardrömmen - den ena kattungen efter den andra dog förutom våra lilla padda. Vi blev förståss väldigt oroliga och kontaktade återigen veterinären och åkte in med både lilla paddan och Nässla som båda undersöktes. Veterinären misstänkte att kattungarna blivit smittade av Nässla och att det var naturens gång hur hemskt det än låter...
Nässla har inte riktigt förstått att den lilla kattungen är hennes vilket även veterinären förklarade att om mamma katten inte är i form så kan det hända att dem inte kan ta hand om sin avkomma. Vi har fått stödmata lilla Rose the Rebell och allt har fungerat jätte bra.
Nässla går in i kattungelådan ibland och kollar till och det händer att hon tvättar henne lite men sen blir det inte mer... Nu har dessutom Nässla börjat HÖGLÖPA!!!????
Sandra har fått döpa Rose the Rebell och Rose kommer från att en av kattungarna skulle heta det och Rebell för att hon trotsade allt och överlevde :O)

VÄLKOMNA tillbaka och följ lilla Rose the Rebell!